10 години отдадени на качество и коректност в преподаването!

Преподаватели в езиков център ЕФ ЕЛ СИ


Линда Цветанова е филолог и преподавател с отлична методическа подготовка, организирана, отговорна, търпелива, уверена и професионално ориентирана. Завършила е немска филология в СУ „Св. Климент Охридски”. Участвала е в редица квалификационни курсове за усъвършенстване като преподавател по чужд език.

 

Професионалния си опит започва през 2001 г. като преподавател по немски език. Притежава богат опит в организирането и провеждането на курсове по общ и специализиран немски език. Умее да мотивира и насърчава своите курсисти. Поднася учебния материал занимателно и с усмивка. Владее отлично английски език. Води разговорни курсове и подготвя успешно за сертификатни изпити.

 

В свободното си време обича да пътува и рисува.


Камелия Калчева е преподавател с опит в чуждоезиковото обучение, комуникациите и презентационни умения. Завършила е немска филология в СУ „Св. Климент Охридски”, специализирала е в Швейцария и участвала в множество квалификационни програми в Австрия, както и в европейски проекти, свързани с методиката на обучение.

 

От 2009 г. работи съвместно с Център за чужди езици ЕФ ЕЛ СИ, води курсове по немски език. Използва иновативни и интерактивни методи и техники на работа, отделя внимание на всеки курсист, поднася учебния материал увлекателно и достъпно, и създава приятна атмосфера на протичане на учебния процес, помагайки на курсистите по-лесно да преодолеят езиковата бариера. 

 

В свободното си време се занимава с музика и танци.

Борислав Нинчев е преподавател по английски език на ученици, възрастни и корпоративни клиенти.  Сред институциите и фирмите, които обучава, са Министерство на финансите, Kodak,  Hewlett-Packard, Adecco, ДСК, Пиреос Банк, OMV, Радио Класик FM и др. Притежава магистърска степен по бизнес администрация (MBA) от National University, Сан Диего, Калифорния, САЩ (2004 – 2006), където прави специализация през 2007 г.

 

От  2009 г. се присъединява към екипа на Център за чужди езици ЕФ ЕЛ СИ и води курсове по английски език за всички нива от начинаещи до напреднали. Подготвя за следните сертификатни изпити:  TOEFL, IELTS, CAE, FCE.

Има опит и като експерт / лектор по английски език за професионални цели по програми на ФАР и по европейските програми „Аз мога” и „Аз мога повече”,  също така и като преводач писмен/устен от и на английски или български език.

 

 Много обича работата си и изпитва удовлетворение от резултатите, които постига с курсистите си.


Афродита Цонева е преподавател с дългогодишна практика. Завършила е СУ  „Св. Климент Охридски. След защитата на доктората си  в ТУ Дрезден,  работи като преподавател в Софийския университет и университетите в Дрезден, Кил и Берлин.

 

Координатор е на образователни проекти между СУ „Св. Климент Охридски” и университетите в Кил, Люнебург, Берлин, Еншеде- Холандия и Кралския колеж в Лондон с акцент усъвършенстване преподаването по немски език за чуждестранни студенти. За комуникация при провеждане на обучението използва френски и английски език.

 


Цветелина Трифонова е специалист в работата с деца и ученици.

 

Тя е млад и енергичен педагог, който се грижи за отличната подготовка на учениците от първи до пети клас.

 

Внимателна и прецизна в своите отговорности, от 2009 г. тя се грижи за добрия имидж на целогодишната занималня в ЕФ ЕЛ СИ .

 


Росица Петрова е завършила българска филология във ВТУ „Св.св. Кирил и Методий“.

 

Обича преподаването  и работата с деца. Умее да създава среда, в която учениците да се подготвят с желание и да се развиват като личности.За нея учител е повече от професия! Повече от призвание! Съчетава педагогически опит и добрите методи на обучение


 

 

ISO 9001:2015 CERTIFICATION

 

Абонамент за новини

Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработени за целите бюлетина