10 години отдадени на качество и коректност в преподаването!

Езиков център ЕФ ЕЛ СИ 8

Център за чужди езици ЕФ ЕЛ СИ е с десет годишна традиция в обучението на деца и възрастни и притежава сертификат за качество по международен стандарт ISO 9001:2015.Центърът провежда целогодишно обучение по английски, немски и френски език за всички възрасти, съобразено с Европейските езикови стандарти. Квалифицирани преподаватели с педагогически опит и новаторско мислене, избрани с конкурс, специализирали в чужбина, подпомагат курсистите в резултатното усвояване на избрания от тях чужд език. Методиката на преподаване се базира на интерактивна дейност, взаимно оценяване и самостоятелна работа.

 


Какво можете да очаквате от ЕФ ЕЛ СИ:

Приятна атмосфера и усмихнат екип.
Отлични условия и добри цени.
Сериозна подготовка.
Грижа и заинтересованост към курсистите.
Коректност.
Съобразяване с най-новите тенденции в чуждоезиковото обучение.
Професионализъм и индивидуален подход.

В ЕФ ЕЛ СИ ще Ви изненадаме с прецизност и постоянен контрол върху учебния процес и отлични възможности по време на обучението.
ЕФ ЕЛ СИ работи с оригинални учебни системи на Oxford University Press, Max Hueber Verlag и Hachette Français Langue Étrangère.

Запишете се сега! Занятията се водят в удобно за Вас време, в малки групи!
Време и интензивност на обучение – по Ваш избор!  

 

В уютна обстановка с модерни методи и усмихнати преподаватели да направим заедно първите стъпки в чуждоезичния свят!

 

 

Индивидуално обучение по немски, английски и френски езикИндивидуално обучение по английски, немски и френски език

 

Без значение дали сте начинаещ или напреднал, индивидуалното обучение е удобен начин за изучаване на чужд език, защото Ви позволява да постигнете по- бързи езикови резултати. Ние изработваме учебни програми изцяло съобразени с Вашите умения, нужди, ниво и начин на работа, което означава ,че можете да изберете темите, върху които да работите в клас, да се радвате на внимание от страна на своя частен учител и да напредвате със свое собствено темпо.

 

 

Изборът на индивидуална форма на обучение прави Вашите планове по-гъвкави и Ви предоставя възможността сами да определите интензивността и времето за изучаване на съответния чужд език. Ние ценим Вашето време.

 

Цени на индивидуалното обучението по чужд език:

40 мин. = 15 лв.

60 мин. = 25 лв.

 

*Това са цени на обучението за нива от А1 до В1 и не се отнасят за специализираните курсове.

 

Курс по бизнес английски език и немски език

Корпоративно обучение по английски, немски и френски език

 

За нашите клиенти от всички сектори: финанси, право, мениджмънт, търговия, строителство, застраховане, хранително - вкусова промишленост и туризъм.

 

 

За да повишите квалификацията на Вашите служители, за да общувате по-ефективно с Вашите партньори от чужбина, за по-добро обслужване на чуждоговорящите си клиенти, ЕФ ЕЛ СИ организира фирмено обучение по английски и немски език (стандартен или бизнес ориентиран езиков курс).

Нивата са съобразени с изискванията заложени в Европейската Езикова Рамка. 

 

Предложените курсове могат да се организират по месторабота, тоест на територията на фирмата Възложител. 

 

Обучението започва след прецизно проучване на целите и нуждите на Вашата организация и определяне нивото на знание на обучаемите чрез входящ тест и интервю. По време на обучението Центърът ще провежда анкети за поддържане на обратна връзка и установяване на нивото на удовлетвореност от обучението. Центърът работи по новите издания на Oxford University Press и Huеber Verlag. След успешно положен финален изпит, участвалите в курса на обучение служители получават сертификат с фирмен знак на Еф Ел Си за покрито ниво. Обучението се провежда в удобно за клиента време по схемата два или три пьти седмично. Приемете нашите пожелания за успешна съвместна работа!

Преподаватели в езиков център ЕФ ЕЛ СИ


Линда Цветанова е филолог и преподавател с отлична методическа подготовка, организирана, отговорна, търпелива, уверена и професионално ориентирана. Завършила е немска филология в СУ „Св. Климент Охридски”. Участвала е в редица квалификационни курсове за усъвършенстване като преподавател по чужд език.

 

Професионалния си опит започва през 2001 г. като преподавател по немски език. Притежава богат опит в организирането и провеждането на курсове по общ и специализиран немски език. Умее да мотивира и насърчава своите курсисти. Поднася учебния материал занимателно и с усмивка. Владее отлично английски език. Води разговорни курсове и подготвя успешно за сертификатни изпити.

 

В свободното си време обича да пътува и рисува.


Камелия Калчева е преподавател с опит в чуждоезиковото обучение, комуникациите и презентационни умения. Завършила е немска филология в СУ „Св. Климент Охридски”, специализирала е в Швейцария и участвала в множество квалификационни програми в Австрия, както и в европейски проекти, свързани с методиката на обучение.

 

От 2009 г. работи съвместно с Център за чужди езици ЕФ ЕЛ СИ, води курсове по немски език. Използва иновативни и интерактивни методи и техники на работа, отделя внимание на всеки курсист, поднася учебния материал увлекателно и достъпно, и създава приятна атмосфера на протичане на учебния процес, помагайки на курсистите по-лесно да преодолеят езиковата бариера. 

 

В свободното си време се занимава с музика и танци.

Борислав Нинчев е преподавател по английски език на ученици, възрастни и корпоративни клиенти.  Сред институциите и фирмите, които обучава, са Министерство на финансите, Kodak,  Hewlett-Packard, Adecco, ДСК, Пиреос Банк, OMV, Радио Класик FM и др. Притежава магистърска степен по бизнес администрация (MBA) от National University, Сан Диего, Калифорния, САЩ (2004 – 2006), където прави специализация през 2007 г.

 

От  2009 г. се присъединява към екипа на Център за чужди езици ЕФ ЕЛ СИ и води курсове по английски език за всички нива от начинаещи до напреднали. Подготвя за следните сертификатни изпити:  TOEFL, IELTS, CAE, FCE.

Има опит и като експерт / лектор по английски език за професионални цели по програми на ФАР и по европейските програми „Аз мога” и „Аз мога повече”,  също така и като преводач писмен/устен от и на английски или български език.

 

 Много обича работата си и изпитва удовлетворение от резултатите, които постига с курсистите си.


Афродита Цонева е преподавател с дългогодишна практика. Завършила е СУ  „Св. Климент Охридски. След защитата на доктората си  в ТУ Дрезден,  работи като преподавател в Софийския университет и университетите в Дрезден, Кил и Берлин.

 

Координатор е на образователни проекти между СУ „Св. Климент Охридски” и университетите в Кил, Люнебург, Берлин, Еншеде- Холандия и Кралския колеж в Лондон с акцент усъвършенстване преподаването по немски език за чуждестранни студенти. За комуникация при провеждане на обучението използва френски и английски език.

 


Цветелина Трифонова е специалист в работата с деца и ученици.

 

Тя е млад и енергичен педагог, който се грижи за отличната подготовка на учениците от първи до пети клас.

 

Внимателна и прецизна в своите отговорности, от 2009 г. тя се грижи за добрия имидж на целогодишната занималня в ЕФ ЕЛ СИ .

 


Росица Петрова е завършила българска филология във ВТУ „Св.св. Кирил и Методий“.

 

Обича преподаването  и работата с деца. Умее да създава среда, в която учениците да се подготвят с желание и да се развиват като личности.За нея учител е повече от професия! Повече от призвание! Съчетава педагогически опит и добрите методи на обучение


 

 

ISO 9001:2015 CERTIFICATION

 

Абонамент за новини

Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработени за целите бюлетина