Корпоративно обучение по английски, немски и френски език

Курс по бизнес английски език и немски език

Корпоративно обучение по английски, немски и френски език

 

За нашите клиенти от всички сектори: финанси, право, мениджмънт, търговия, строителство, застраховане, хранително - вкусова промишленост и туризъм.

 

 

За да повишите квалификацията на Вашите служители, за да общувате по-ефективно с Вашите партньори от чужбина, за по-добро обслужване на чуждоговорящите си клиенти, ЕФ ЕЛ СИ организира фирмено обучение по английски и немски език (стандартен или бизнес ориентиран езиков курс).

Нивата са съобразени с изискванията заложени в Европейската Езикова Рамка. 

 

Предложените курсове могат да се организират по месторабота, тоест на територията на фирмата Възложител. 

 

Обучението започва след прецизно проучване на целите и нуждите на Вашата организация и определяне нивото на знание на обучаемите чрез входящ тест и интервю. По време на обучението Центърът ще провежда анкети за поддържане на обратна връзка и установяване на нивото на удовлетвореност от обучението. Центърът работи по новите издания на Oxford University Press и Huеber Verlag. След успешно положен финален изпит, участвалите в курса на обучение служители получават сертификат с фирмен знак на Еф Ел Си за покрито ниво. Обучението се провежда в удобно за клиента време по схемата два или три пьти седмично. Приемете нашите пожелания за успешна съвместна работа!

ICO 9001 CERTIFICATION

Абонамент за новини

Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработени за целите бюлетина