10 години отдадени на качество и коректност в преподаването!

Курсове по немски език за деца и ученици

Учебната програма по немски език за ученици от начален курс е разработена в съответствие с изискванията заложени  в Европейските езикови стандарти. Децата получават базисни знания по езика.Методът на преподаване е интерактивен, съобразен с най-новите тенденции в чуждоезиковото обучение. Използват се допълнителни материали според нивото и възрастта на учениците. Училите задължително полагат диагностичен тест и се разпределят в групи, съобразени не само с нивото, но и с възрастта им. Напредъкът на децата се проследява и контролира чрез системни тестове предвидени  в края на всяка урочна единица. Преподавателите поддържат контакт с родителите чрез анкети и разговори и предоставят писмена информация за постиженията им през учебната година.

 

ГРАФИК НА КУРСОВЕТЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК  ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ ОТ 7 ДО 14 ГОДИНИ

 

Целогодишно обучение (01 октомври – 29 май) от 120 учебни часа.

Учебни системи –“Kikus”, “Tamburin” (7-10 г.), “Planetino” (10-14 г.),”Planet”(14-16г. ),Beste Freunde

Схема на занятията – 2 пъти седмично (вторник и четвъртък).

Часови пояси: сутрин (10.30-12.00ч.), следобед (16.30ч.-17.50ч.).

Такса: 400.00 лв. Разсрочено плащане  на две  равни вноски.

 

Учебна система по немски език за деца от 3-6 год.

Курсове по немски език за деца„КIKUS”е учебна система на издателство Hueber, предназначена за курсовете по немски език за деца в предучилищна възраст. Преподаването е фонетично чрез игри, песни, викторини, куклено шоу и драматизация. Обучението се онагледява с тематични флаш карти, постери и забавни илюстрации. Героят на сюжетната линия е едно усмихнато човече, което прави ученето забавно. Учебното помагало включва задачи за оцветяване, изрязване и съчетаване,пъзели и публикувани весели стихчета и текстове на песни. Работните листа дават възможност на децата да работят самостоятелно. В заниманията се говори само на немски език, за да могат децата да се потопят в една реална езикова среда.

 

Учебни системи по немски език за ученици от 7-15 год.

Курсове по немски език за деца SofiqTamburin е система в три нива и подходяща за ученици на възраст между 7 и 10 години без предварителни знания по немски език. Децата са активни и учат със всички сетива. С това учебната система се е съобразила напълно. Движението, музиката, римите и редуващите се многообразни форми на упражнения поддържат мотивацията на ученика и създават една приятна и полезна атмосфера в часовете по немски език.

 

 

Курсове по немски език за децаPlanetino  се състои от три части ,които извеждат до ниво  A1.

Учебната система подготвя успешно за изпита  Fit in Deutsch 1.Тя е ориентирана към специфичните нужди и способности на 9,10 и 11-годишните ученици.

Изучаването на немски език с Planetino е като пътешествие с космически кораб през немскоговорящите страни.Това е учебна система с ясна структура и добре обмислена концепция. Интересът на обучаемите се поддържа чрез теми и ситуации, отговарящи на  възрастовите им характеристики и вълнуващи всички ученици. След всеки тематичен кръг  са публикувани упражнения за преговор, развлекателни текстове за четене, упражнения за произношение и примерни тестове, следящи напредъка и прогреса на всеки ученик.Учебникът съдържа преглед на научената граматика и важните езикови структури.Тетрадката към учебната система разполага със CD-ROM,интерактивни упражнения с възможност за самоконтрол и тестване на наученото.Песни,кратки истории,комикси и забавни картини мотивират и приканват децата към активно участие в учебния процес.

Общуването в часовете е само на немски език.

 

Курсове по немски език за децаТрите учебника на системата Planet Plus извеждат  до нива А1, А2 и В1. Te са подходящи за обучението по немски на ученици между 12 и 15-годишна възраст.

Planet Plus предлага една цялостна и дидактически обмислена концепция за упражнения с прецизно структурирани, кратки уроци и модерен младежки език. Напредъкът е плавен и постепенен. След  всеки два урока езиковите постижения и научената граматика се осмислят в рубриката „Това вече го мога”. В края на учебната система са поместени текстове за четене, културно-историческа информация, идеи за разработване на самостоятелни проекти и упражнения за затвърждаване на учебния материал.

 

ISO 9001:2015 CERTIFICATION

 

Абонамент за новини

Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработени за целите бюлетина